Je huis verkoop je zelf met gmak


 

Zo werkt gmak

Jij regelt helemaal zelf de verkoop van je woning. Met de juiste informatie en tooling doorloop je gemakkelijk het hele verkoopproces. Bepaald onderdeel uitbesteden? Tegen scherpe tarieven schakel je de hulp van een expert in.

 

video cover

Bepaal zelf of je betaalt

Je huis verkopen kun je helemaal zelf. En dit kost ook nog eens helemaal niets. Via gmak is aanbieden tot overdracht gratis wanneer je zelf alles doet. Pas als jij denkt dat je gebruik wilt maken van onze experts, kun je onze hulp inschakelen.

 

 Zelf doen

 Expert via gmak

 Waarderapport  gratis  € 28
 Fotografie   gratis  € 95
 Video   gratis  € 95
 Plattegronden  gratis  € 125
 Meetrapport, incl. plattegronden  -  € 125
 Verkooppakket   gratis  gratis
 Promotie via social media  gratis  gratis
 Funda plaatsing  -  € 200 
 Funda mini plaatsing  -  gratis
 Facebookadvertentie  gratis  gratis
 Koopcontract, zelf invullen  gratis  - 
 Koopcontract, juridische check  -   € 75
 Koopcontract, uitbesteden   -  € 150


Combinatiedeals

 Fotografie + video  gratis  € 165
 Fotografie + plattegronden  gratis  € 195
 Plattegronden + video   gratis  € 195
 Fotografie + video + plattegronden  gratis  € 250

 

Hoe werkt het?


 

  Stap 1: Zet je huis te koop

  • Upload je foto's, video en plattegronden om potentiële kopers een goed beeld te geven van je woning. 
  • Bepaal zelf de vraagprijs. De uitkomst van de gratis waarde indicatie kan je hierbij helpen, of kijk naar de vraagprijs van vergelijkbare woningen die in de buurt te koop staan. 
  • Voeg de kenmerken van je woning toe.
    TIP: de kenmerken vind je terug in het koopcontract dat je hebt ontvangen toen je de woning kocht.

Er wordt automatisch een verkoopsite gegenereerd. Benieuwd hoe jouw verkoopsite eruit komt te zien?

Ga direct aan de slag >

 


 

  Stap 2: Promoot de verkoop van je woning 

  • Vraag het gratis verkooppakket aan. Het pakket bestaat uit een promotieplan, 'Te koop' bord, raamposter en buurtmailing.
  • Deel je verkoopsite met al je contacten via verschillende sociale media zoals WhatsApp, Twitter, Facebook en LinkedIn.
  • Ga voor een extra groot bereik met een gratis Facebookadvertentie. De advertentie is gelinkt aan jouw unieke verkoopsite. 
  • Je woning kan ook op Funda! Vraag direct een Funda plaatsing aan en breng je woning onder de aandacht bij het grote publiek.

Ben jij er klaar voor om de verkoop van jouw woning onder de aandacht te brengen?

Download het promotieplan >


 

 Stap 3: Plan handig de bezichtigingen

In je online agenda geef je aan wanneer je beschikbaar bent voor bezichtigingen. Potentiële kopers kunnen zich dan aanmelden voor een bezichtiging. Vergeet niet een aanvraag te accepteren of weigeren!

Verwacht je veel belangstelling? Dan kan je ook een open huis inplannen. Potentiële kopers kunnen tijdens een open huis op een vastgezet tijdstip langskomen om de woning te bezichtigen. 

Tips succesvolle bezichtigingen >


 

 Stap 4: Regel de onderhandelingen

Potentiële kopers kunnen via jouw verkoopsite een bod uitbrengen. Jij ontvangt een bericht, zodra er een bod is uitgebracht. In het overzicht zie je alle biedingen staan. Door op het bod te klikken ga je naar de chat met de potentiële koper. Via de chat kun je onderhandelen over het bod. Onthoud dat het bod niet alleen gaat om de prijs, maar ook om de voorwaarden die daarbij horen. 

Klaar om jouw woning te verkopen?

Start met verkopen >


 

 Stap 5: Stel het koopcontract op

Er zijn twee voorbeeld koopcontracten beschikbaar, voor een woning en appartement. Download het bestand en leg alle gemaakte afspraken vast. Wil je het ingevulde contract laten controleren? Dat kan. Vraag een juridische check aan en ontvang binnen 48 uur feedback. 

Het volledige koopcontract laten opstellen kan ook. Via je verkoopdashboard vul je het formulier in en een expert zorgt voor een betrouwbaar en concreet koopcontract. 

Bekijk voorbeeld koopcontract >


 

 Stap 6: Rond de verkoop af tijdens de overdracht

De eindinspectie wordt ook wel een laatste bezichtiging genoemd. De verkopers en kopers gaan samen door de woning om te zien of alles volgens afspraak is achtergelaten. Daarbij gaat het om beschadigingen, gebreken en de lijst met roerende zaken. Indien er spullen achterblijven in de woning, wordt er gekeken of het er nog staat en of het functioneert naar behoren.                            


 

Klaar voor de verkoop van jouw woning?

 

Ga direct aan de slag >