De gemakkelijkste manier om veel geld te besparen

Zelf je huis verkopen zonder makelaar bespaart je veel geld. Bereken aan de hand van je vraagprijs wat je kunt besparen.

Wat kost het om mijn huis te verkopen via gmak?

Je kunt met gmak eenvoudig je huis helemaal zelf verkopen. Gebruik de gratis mogelijkheden en lees alle tips. Toch nog vragen? Gebruik dan de chat, dan helpt een expert je verder.

Eenvoudig zelf en gratis:

Ik doe-het-zelf met een beetje hulp

Via gmak kun je ook hulp inschakelen. Heb je bijvoorbeeld geen taxatierapport waar de exacte oppervlaktes van je huis in staan omdat je hebt verbouwd? Dan kun je een meetrapport bestellen. Ook kun je het koopcontract laten controleren of volledig laten opstellen via gmak.nl.

Meetrapport inclusief plattegronden

€ 45

Koopcontract: juridische check

€ 75

Koopcontract: laten opstellen door expert

€ 150

Je geeft dus maximaal €195,- uit aan de verkoop van je woning. Dat is niet gek toch? Je bespaart de courtage, de kosten die een makelaar zou rekenen, een percentage van de koopsom. Dit is gemiddeld 1,5% van de koopsom.

Rekenvoorbeeld

Stel je verkoopt je woning voor €300.000,-. Bij een courtage van 1,5% zou je €4.500,- betalen aan een makelaar. Doe je het zelf, dan zou je maximaal €195,- betalen. Je bespaart dan gemakkelijk €4.305,- op de verkoop van je woning.

Besparen bij gmak

Check wat jij kunt besparen!

Bereken je woningwaarde
Juichende vrouw woning zelf verkocht