Corona maatregelen

De hele wereld staat op zijn kop en dan is 1 ding heel belangrijk: Denk goed om elkaar. Dat geldt ook bij het kopen of verkopen van je huis. Hoe regel je dat tijdens bezichtigingen?

  • Begroet elkaar met een glimlach in plaats van een hand
  • Houd voldoende afstand tijdens de bezichtiging
  • Ben je niet helemaal fit? Zeg de bezichtiging dan af en maak een nieuwe afspraak. Ook als je alleen verkouden bent.

Voor alle verkopers:

  • Geef een digitale rondleiding. Maak bijvoorbeeld een leuke video/vlog of regel de bezichtigingen via Facetime.
  • Voorkom dat er veel mensen tegelijkertijd in je woning zijn. Plan geen open huizen dag in.
  • Zorg ook dat je zelf met max. 2 personen thuis bent tijdens de bezichtiging.
  • Maak de woning goed schoon voor en na de bezichtiging. Ontsmet na een bezichtiging alle deurkrukken. Kleine moeite, groot resultaat.

Voor alle bezichtigers:

  • Kom met max. 2 personen de woning bezichtigen. 
  • Raak zo min mogelijk aan tijdens de bezichtiging.

Afspraak met een professional

Via gmak kun je gebruik maken van de gratis foto service. Er komt een expert om de woning mooi in beeld te brengen. Voor zowel het fotograferen als het inmeten van de woning gelden de volgende maatregelen:

1.5 meter afstand
De 1.5 meter afstand grens wordt altijd gehanteerd tijdens de afspraak. Lukt dit niet dan mag de fotograaf tijdens de afspraak de opdracht cancelen en weggaan. Eventuele terugkom afspraken om de opdracht af te ronden zijn niet kosteloos.

Maximaal 3 mensen tijdens de afspraak
Om de 1.5 meter grens aan te houden stellen we een maximum van 3 personen (inclusief fotograaf) tijdens de afspraak. Ook hiervoor geldt dat als dit niet mogelijk is de fotograaf de mogelijkheid heeft om de opdracht af te zeggen. Zorg er daarom voor dat de kinderen of andere bewoners niet aanwezig zijn tijdens de afspraak.

Eventuele gezondheidsklachten bewoners
Heeft één van de bewoners verkoudheidsklachten dan dient de afspraak afgezegd te worden. Mocht dit niet gemeld zijn, mag de fotograaf besluiten de afspraak niet uit te voeren.

Ruim de woning vooraf op
Vanuit hygiënisch oogpunt ruimt de fotograaf zo min mogelijk op tijdens de afspraak op locatie. Zorg er daarom voor dat de woning voorafgaand aan de afspraak opgeruimd is.

Handen wassen
De fotograaf wast zijn handen bij binnenkomst en bij vertrek.