Het verkoopverhaal van Joanne

"Zorg dat je je huis wel ook promoot. Dat geeft een extra boost en kan eenvoudig aangevraagd worden."
Terug naar overzicht
Zorg dat je je huis wel ook promoot. Dat geeft een extra boost en kan eenvoudig aangevraagd worden.

Zou je jezelf eens kort kunnen voorstellen?

Mijn naam is Joanne, 30 jaar en ik heb mijn appartement onlangs verkocht via gmak.

Waarom heb je ervoor gekozen om zelf je huis te verkopen met gmak?

Ik vind gmak een ideaal platform omdat ik zelf in de lead kan zijn tijdens het verkoopproces. Ik was voor ik mijn huis in Groningen verkocht had al verhuisd naar een andere woonplaats en zag het niet zitten om voor iedere makelaarsafspraak, fotoshoot en andere benodigdheid naar Groningen te vliegen. Via gmak kon ik tevens zelf bepalen hoe ik bepaalde aspecten zoals styling en fotografie voor mij zag én kon ik tijdens de bezichtiging zelf ervaren wie er geïnteresseerd was in mijn woning en met welk doel.

Zorg dat je je huis wel ook promoot. Dat geeft een extra boost en kan eenvoudig via je woningsite van gmak aangevraagd worden.

Waarom heb je wel of niet bepaalde onderdelen uitbesteed? Denk aan professionele fotografie of het opstellen van een koopcontract.

Het meeste heb ik zelf gedaan omdat het volgens mij geen rocket science was. Meer (vak)inhoudelijke zaken heb ik wel uitbesteedt zoals het opstellen van het koopcontract omdat ik daar geen kaas van heb gegeten en ook niet te veel tijd aan kwijt wilde zijn.

Hoe heb je het verkoopproces ervaren?

Ik vond het verkoopproces soepel verlopen! De bezichtigingen waren erg leuk. We hadden ieder kwartier eentje ingepland en zaten binnen no time helemaal vol. Overige aspecten waren prima. Ik vond het ideaal om op de momenten die mij goed uitkwamen aan de slag te gaan met het zo goed mogelijk verkopen van mijn huis.

Ben je tevreden met de uiteindelijke deal?

Absoluut. Mijn huis is inmiddels verkocht aan leuke nieuwe bewoners die erg blij zijn met hun eerste koopwoning.

Welke tip zou je toekomstige verkopers mee willen geven?

Zorg dat je je huis wel ook promoot. Dat geeft een extra boost en kan eenvoudig via je woningsite van gmak aangevraagd worden.

Wil jij net als Joanne ook zelf je huis verkopen en bepaalde onderdelen uitbesteden? Ga aan de slag!

Lees ook de verhalen van andere gmakelaars: