Het verkoopverhaal van Nadira

"Met het geld dat we hebben bespaard kunnen we nu onze halve badkamer financieren."
Terug naar overzicht
Met het geld dat we hebben bespaard kunnen we nu onze halve badkamer financieren.

Foto: Bart Lindenhovius

Zou je jezelf eens kort kunnen voorstellen?

Wij zijn een jong gezin met een dochter van 4 maanden. Nu wij beide thuis werken merkte we dat we behoefte hadden aan wat extra ruimte en met oog op de toekomst, zijn wij opzoek gegaan naar een grotere woning. Deze hadden we al binnen een week gevonden en daardoor wilden wij ons huis ook zo snel mogelijk verkopen.

Met het geld dat we hebben bespaard kunnen we nu onze halve badkamer financieren.

Waarom heb je ervoor gekozen om zelf je huis te verkopen met gmak?

Wij kwamen bij gmak terecht via onze buren. Tegenwoordig verkoopt een huis zichzelf al en wat kan een makelaar wat jij niet kan? Met het geld wat we hebben bespaard kunnen we nu onze halve badkamer van financieren.

Waarom heb je wel of niet bepaalde onderdelen uitbesteed? Denk aan professionele fotografie of het opstellen van een koopcontract.

gmak had een gratis advertentie geplaatst op Facebook. De foto's hebben we zelf gemaakt en de bezichtigen en het koopcontract hebben we ook zelf gedaan. Ze bieden deze diensten wel aan voor een mooie prijs.

Hoe heb je het verkoopproces ervaren?

Ik raad het verkopen van je eigen huis via gmak echt iedereen aan, wie kent zijn huis nou het beste dan jijzelf. Op die manier kan je alle vragen beantwoorden. Het allerleukste was de voorpret van de bezichting aanvragen die je rechtstreek via e-mail binnen krijgt en uiteindelijk de biedingen.

Ben je tevreden met de uiteindelijke deal?

Wij zijn boven verwachting tevreden met het uiteindelijke bod! Op deze manier kunnen wij de renovatie van ons nieuwe huis financieren.

Welke tip zou je toekomstige verkopers mee willen geven?

Wees eerlijk, ga geen zaken verbergen, zet alles maar dan ook alles in de lijst van zaken om problemen in de toekomst te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage die 2 jaar geleden is geweest. Een tip voor de bezichtigingen, zet verse bloemen in je woning, maak het huis lekker schoon en fris en haal al je persoonlijke foto's weg.

Wil jij net als Nadira ook zelf je huis verkopen en bepaalde onderdelen uitbesteden? Ga aan de slag!

Lees ook de verhalen van andere gmakelaars: