Promotie op Facebook

Verkopers helpen we een handje met de promotie van hun woning. Met de Facebook advertentie bereiken we al meer dan 5.000 potentiële kopers!
Vrouw die op laptop gmak bekijkt
Facebook advertenties

Duizenden mensen zien jouw woning

Het is belangrijk dat je woning wordt gezien. Met name door mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een woning. De potentiële kopers. En dan natuurlijk het liefste bij jouw in de buurt. Dat maakt de kans een stuk groter dat je woning zal worden verkocht.

Onze marketingexperts staan voor je klaar! Zij zorgen ervoor dat jouw woning onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. We bereiken zeker 5.000 potentiële kopers. Deze promotie t.w.v. €50,- krijg je gratis van ons. Mensen die op de advertentie klikken worden direct naar jouw verkoopsite geleid. Zo krijg je direct bezoekers op je unieke verkoopsite.

Deel je verkoopsite!

Laat iedereen weten dat je woning te koop staat. Je kunt je verkoopsite gemakkelijk delen via verschillende sociale media. Dit kun je doen vanuit je mijn gmak omgeving. Denk aan sociale media als WhatsApp, Telegram, Twitter, Facebook en LinkedIn.

Daarnaast kan je woning ook op funda. Met een funda plaatsing breng je jouw woning onder de aandacht bij het gros van de woningzoekers. Je vraagt eenvoudig een funda plaatsing aan in je mijn gmak omgeving. Lees hier meer over adverteren op funda.

Huis delen op social media