Profiteer van gratis woningfotografie

Zelf foto’s van je woning maken met je smartphone? Dat kan natuurlijk. Toch kan een professionele fotograaf dat over het algemeen nog nét iets beter. Ga voor kwaliteit en bestel gratis woningfotografie (t.w.v. €150,-)
Vrouw die op haar telefoon gratis woningfotografie besteld

Zo werkt het

In 4 stappen bestel je gratis professionele fotografie:

Binnen 24 uur wordt er contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen. Terwijl de fotograaf elke kamer mooi in beeld brengt, kun jij gewoon je ding doen. Wil je ook graag een woningvideo, meetrapport of plattegrond van je woning? Bestel dit dan direct mee. Dit kan namelijk allemaal in één afspraak.

aan de slag

Zie het verschil!

Tuin gefotografeerd zonder professionele woningfotografie
Tuin gefotografeerd met professionele woningfotografie

Waarom is het gratis?

Zie het als een cadeautje van ons, waar we beide van profiteren. Met professionele foto’s is de kans groot dat je sneller je huis verkoopt. De kwaliteit van je verkoopsite gaat er over het algemeen flink op vooruit. En laten we eerlijk zijn, wij gaan natuurlijk voor een mooie look & feel van het platform.

Bekijk het actuele aanbod

We gaan verhalen voor je ophalen.

Voorwaarden

Zit er ergens ook een addertje onder het gras? Nee, die zit er niet. De enige voorwaarde is dat de woning te koop wordt gezet op gmak.nl. Hiervoor geldt een minimale duur van 3 maanden. Mocht je eerder de woning uit de verkoop willen halen, dan zullen de kosten voor de fotografie in rekening gebracht worden. Dit geldt uiteraard niet wanneer je woning binnen 3 maanden verkocht wordt.

Lees de voorwaarden over het bestellen van producten.