Ga voor een professionele woningpresentatie

Niets is zo belangrijk als een goede eerste indruk. Ook bij het verkopen van je woning! Scherpe foto's die het licht benadrukken, plattegronden die een goed beeld geven van de indeling en een video voor een mooi totaalplaatje, dat kan het verschil maken!
Profiteer van gratis woningfotografie

Extra gmak

Gezellige huiskamer

Zelf foto’s of een video van je woning maken met je smartphone? Dat kan natuurlijk. Toch kan een professionele fotograaf dat over het algemeen nog nét iets beter. Met een optimale presentatie gaat de kwaliteit van je woningsite erop vooruit en is de kans is groot dat je sneller je huis verkoopt!

Ga je voor extra gmak, dan ontvang jij:

  1. Professionele foto's
  2. Plattegronden
  3. Een woningvideo
aan de slag

Zie het verschil!

Woonkamer gefotografeerd zonder professionele woningfotografie
Woonkamer gefotografeerd met professionele woningfotografie

Hoe werkt het

Heb jij de bestelling voor extra gmak afgerond? Dan wordt er op werkdagen binnen 24 uur contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen. Het voordeel: er is maar één afspraak nodig voor alle producten. Nadat de fotograaf langs is geweest, worden de foto's, plattegronden en video binnen 3 werkdagen opgeleverd en toegevoegd aan je dashboard. Als het zover is, nemen we contact met je op. Je hoeft hier dus zelf niks voor te doen. Is dat niet fijn?

Ontdek woningen die niet op funda staan

Momentje, het aanbod wordt geladen.