Huizen te koop
Amsterdam

Wil jij een huis kopen in Amsterdam? Bekijk dan ons woningaanbod. Op gmak vind je huizen die niet op funda staan. Dat betekent meer kans voor jou als woningzoeker! Staat je droomwoning er niet tussen? Stel je woningalert in om direct op de hoogte te zijn van het nieuwste aanbod.
Momentje, het aanbod wordt geladen.

Huis te koop Amsterdam

Wil jij een huis kopen in Amsterdam? Bekijk dan het woningaanbod van gmak! Misschien staat jouw droomwoning er wel tussen en kun je snel langskomen voor een bezichtiging!

Koopwoningen Amsterdam

Op zoek naar een woning in Amsterdam, onze bruisende hoofdstad met prachtige eeuwenoude grachten en sfeervolle wijken? We begrijpen je keuze! Net als in de rest van Nederland, is het in de huidige woningmarkt ook een uitdaging om een huis te kopen in Amsterdam. Het voordeel van gmak is dat de woningeigenaren de verkoop zelf doen, zonder tussenkomst van een makelaar. Lekker persoonlijk én transparant! Daarnaast vind je op gmak huizen die niet op funda staan. Zo vergroot jij je kansen om een huis te kopen in Amsterdam.

Huis kopen in Amsterdam via gmak

Heb jij interesse in een woning in Amsterdam op gmak? Dan kun je via de woningsite gemakkelijk en snel een vraag stellen, een bezichtiging aanvragen en een bod uitbrengen. De eigenaar van de woning regelt zelf de bezichtigingen en de onderhandelingen, waardoor de verkoop vele malen transparanter is. Als geïnteresseerde krijg jij geen bezichtiging van een makelaar, maar een persoonlijke rondleiding van de huidige bewoner(s). Eén ding is zeker: niemand kent de woning beter dan deze persoon!

Woningalert huis te koop Amsterdam

Staat de juiste koopwoning in Amsterdam er nu niet tussen voor jou? Stel dan een woningalert in en ontvang meteen een e-mail wanneer er een nieuw huis te koop komt in Amsterdam! Wie weet, verschijnt er binnenkort een woning die wél voldoet aan jouw woonwensen. In dat geval ben jij er als eerste bij!