Ervaringen gmak gebruikers

Benieuwd wie jou voor gingen?

 


 


  R. Peters

  Terp 4, Sexbierum

 

"Ik ervaar het verkopen van mijn woning via gmak als zeer positief! Dankzij jullie bereik ik meer mensen, krijg ik handige tips, krijg ik zelfs een verkoopbord en wordt mijn woning op een mooie manier in de markt gezet via jullie verkoopsite."


  F. Vermeer

  Boekenrode 52, Rotterdam

 

"Dankzij het verkooppakket van gmak viel mijn woning op in de straat en heb ik het heel snel zelf kunnen verkopen."

 


 


  A. Bos 

  Laan van Eekharst 369, Emmen

 

"Via gmak heb ik hebben al meerdere geïnteresseerden zich gemeld. We hebben bezichtigingen gehad en er worden onderhandelingen gevoerd. Het verkopen van de woning via gmak bevalt dus goed!"

 


 


  S. van der Ziel

  Phebensstraat 4f, Groningen

 

"De vrijblijvendheid van gmak is ideaal. Ik heb mijn woning te koop gezet met het idee 'Mocht er een mooi bod komen, dan wil ik de woning wel verkopen'. En dat is gelukt! Ik heb mijn woning tegen een mooie prijs verkocht. Zelf mijn huis verkopen had ik nog nooit gedaan, maar dat is prima bevallen!"

 


 

 
  P. Sinnige
  Jelle Beenenwei 11, Jonkerslân

 

"Wàt is het super tof om je eigen huis te verkopen. Na lang twijfelen, toch de stap genomen. Uiteraard begint het met je woning in de etalage zetten. Heel bewust heb ik voor start-up gmak gekozen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Met gmak kon ik zelf kiezen wanneer ik een expert nodig had. Daarmee was het het proberen waard. Uiteindelijk heb ik hier weinig gebruik van hoeven maken. Wel een lekker gevoel dat je altijd een ‘back-up’ hebt. Ook een plattegrond tekenen gaat met de tool die zij aanbieden erg eenvoudig.

gmak dwingt je om beknopt te schrijven (want wie leest er nou een lap tekst?). Wat de verkoop alleen maar ten goede komt. Zorg ervoor dat deze tekst één-op-één op je Funda-pagina terecht komt en je woning valt direct op tussen de schrijfgrage makelaars.

Het hele proces gaat eigenlijk vanzelf. Het huis heb je ooit gekocht, dus beschik je over een taxatierapport. Veel gegevens kan je hieruit overnemen. Heb je veel verbouwd, dan is een taxatie nodig. Je zorgt zelf voor goede foto’s en de mensen staan daarna op de stoep. Het is een feest om mensen rond te leiden en te vertellen waarom jij de woning ooit gekocht hebt.

Je houdt zelf de regie over de verkoop. Het is serieus waar en verdient een dikke aanbeveling; een woning in de etalage zetten kan met gemak. Met gmak."

 

Benieuwd naar jouw gmak ervaring?

Duizenden euro's besparen op de verkoop van je woning? Zelf je woning verkopen is helemaal van deze tijd en zien we steeds vaker gebeuren. In 2018 werden er maar liefst 35.000 woningen zélf verkocht.

De woningmarkt in Nederland is er klaar voor, jij ook?

 

Start met zelf verkopen >