Samenwerken met gmak? Partner up!

Via het nieuwe platform gmak.nl verkopen steeds meer consumenten hun huis. Zelf en zonder tussenkomst van een makelaar.

Of bel naar 085 21 008 21

gmak dient de mens, wil jij daarbij helpen?

Via het platform gmak.nl verkopen steeds meer consumenten hun huis. Zelf en zonder tussenkomst van een makelaar. gmak krijgt al in een vroegtijdig stadium van de toekomstige verhuizing relevante informatie van verkopers, bezichtigers en kopers. Lever jij producten en/of diensten die gerelateerd zijn aan huizen en verhuizingen, dan hebben wij een interessante propositie voor jou.

Contact

Jouw product of dienst zichtbaar op relevante momenten

Groep mensen

Bereik jaarlijks een half miljoen potentiële klanten

Meter

Diverse mogelijkheden voor een samenwerking

Verkrijg exclusieve data, op het juiste moment!

Verkopers en kopers gaan voor, tijdens en na verhuizing ca. € 30.000 uitgeven en gaan meerjarige verplichtingen/contracten aan​. De periode rondom de verhuizing, van overweging tot de verbouwing in het nieuwe huis, duurt gemiddeld 12-18 maanden. gmak biedt de gebruikers kortingen aan binnen verschillende domeinen​. Partners komen in contact met de juiste doelgroep en deze gebruikers profiteren van unieke kortingen.

Kortingen in de vorm van vouchers​

De proposal van de partner is minimaal gelijk aan de huidige korting(en). Deze kortingen worden aangeboden in de vorm van een voucher. Dit kan bijvoorbeeld met een geldigheidsduur van x aantal maanden. De gebruiker vraagt de voucher aan van de producten en diensten die voor hem/haar relevant zijn. De partner is verzekerd van kwalitatieve leads en de gebruiker profiteert van de kortingen.

Bekijk kortingenpagina

Meer informatie over een partnership met gmak?

Wil jij weten wat gmak voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle opties te bespreken.

Zij vertrouwen in ons

Ben jij onze nieuwe partner?

Is jouw product of dienst een direct voordeel voor onze eindgebruikers? Én wil jij een constante stroom van leads? Chris gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel naar 085 21 008 21