De gratis verkoopbox van gmak, promoot de verkoop!

9/2/2019 · Huis verkopen
Klaar om je woning te promoten? Vraag de gratis verkoopbox aan! Deze bevat alles wat jij nodig hebt om je woning onder de aandacht te brengen.
De gratis verkoopbox van gmak, promoot de verkoop!

De verkoopbox vraag je gratis aan op het moment dat je woningsite is gepubliceerd. In de box vind je onder andere een 'te koop' bord, een raamposter en een aantal flyers. Zo laat je iedereen in de buurt weten dat je huis te koop staat! We vertellen je hoe je de promotiematerialen optimaal inzet voor de promotie van je woning.

Het promoten van je woning

Hoe pak je de promotie voor de verkoop van je woning aan? gmak biedt je verschillende opties aan om dit op een goede manier te doen. Het gratis verkoopbox is daar één van. Daarnaast kun je de woningsite delen via verschillende social media kanalen; WhatsApp, Twitter, Facebook en LinkedIn. Veel verschillende opties dus, maar hoe ga je precies te werk? Dat staat beschreven in ons promotieplan. In het promotieplan lees je hoe jij je woning het beste onder de aandacht brengt. Je kan de promotie van je woning natuurlijk ook op je eigen manier doen, maar ter inspiratie is het altijd goed om een concreet voorbeeld te hebben.

De verkoopbox is een belangrijk onderdeel van de promotie. Ga aan de slag met het 'te koop' bord, de raamposter en de flyers!

‘Te koop’ bord

Het ‘te koop’ bord is een zogenoemd V-bord. Het bord bevat twee plakstrips, waarmee je het bord aan je raam bevestigt. Volg de volgende stappen voor het goed plaatsen van het 'te koop' bord.

  • Kies een raam uit die het meeste opvalt bij voorbijgangers. Indien je woning uit meerdere woonlagen bestaat, is het verstandig het bord op de eerste etage op te hangen. Let daarbij wel op of er geen bomen en/of andere obstakels voor staan.
  • Maak de buitenzijde van de het raam goed schoon.
  • Plak het bord op het raam en druk de plakstrips stevig aan, zodat de lijm goed hecht aan het raam.
  • Zodra de woning verkocht is plak je de bijgeleverde 'verkocht' stickers op beide zijden van het 'te koop' bord. Gemiddeld blijft een 'te koop' bord met de verkocht stickers nog 3 tot 4 weken hangen. Daarna kan je het bord van het raam verwijderen.

Flyers

In de gratis verkoopbox zitten 25 flyers. Deze kun je zelf in de buurt rondbrengen. Zo is iedereen op de hoogte van de verkoop van je woning! De flyers zijn zo vormgegeven dat je zelf nog een aantal gegevens kunt invullen. Zo zet je op de voorkant van de flyer het adres van de woning die te koop staat. Ook is er ruimte op de flyer om de URL van je woningsite in te vullen. Zorg ervoor dat je de flyer pas verstuurt nadat je de woningsite gepubliceerd hebt. Op de achterkant van de flyer zet je je contactgegevens. De persoonlijke flyer is nu klaar om verspreid te worden!

Kies bewust welke woningen je op de hoogte wilt stellen van de verkoop van je woning. De buurtmailing is een ideale mond-tot-mond reclame. Wie weet kent iemand uit de buurt de potentiële kopers van jouw woning!

Raamposter

De raamposter heeft dezelfde functie als het 'te koop' bord. De poster is gedrukt op A2 formaat, zodat voorbijgangers duidelijk kunnen zien wat erop staat. Heb je aan de voorzijde van je woning het 'te koop' bord geplakt? Dan is het verstandig om aan de zijkant van de woning de raamposter te plakken. Op deze manier valt het extra goed op dat je woning in de verkoop staat. De poster hang je aan de binnenzijde van het raam. Zodra de woning verkocht is kun je de poster van het raam verwijderen.

TIP: Fiets of loop langs je eigen woning om te controleren of de raamposter en het 'te koop' bord goed in het zicht hangen!

Start met de verkoop en vraag de gratis verkoopbox aan.

start met verkopen

Een huis kopen of verkopen?
Wij hebben de kortingen!

Loop geen kortingen mis en claim kortingsvouchers bij verschillende partners. Korting op o.a. taxatie, energielabel, verhuizing, hypotheek en meer!

Claim unieke kortingen