Laat je woning inmeten aan de hand van een 3D-laserscanner

Als verkoper wil je natuurlijk de juiste informatie verstrekken aan potentiële kopers. Heb je geen taxatierapport? Ben je benieuwd wat nou de exacte woonoppervlakte van je huis is? Of wil je een goede indruk geven met professionele plattegronden? Bestel dan het meetrapport!
Bekijk alle tips
Laat je woning inmeten aan de hand van een 3D-laserscanner

Je kunt je woning zelf handmatig inmeten om een indruk te krijgen van de afmetingen en oppervlaktes, maar je kunt dit ook door een professional laten doen. Het grootste voordeel: dit is vele malen nauwkeuriger. Dit omdat het inmeten wordt gedaan met de nieuwste technologie: een 3D-laserscanner. Gemiddeld duurt het inmeten zo’n 15 minuten en je hoeft zelf helemaal niets te doen. Is dat niet fijn?

Hoe het werkt

Het inmeten van de woning wordt gedaan aan de hand van Laser Scanning. De professional gaat door je woning en er worden miljoenen verschillende punten in de ruimte gemeten. Er wordt meteen een 3D model gecreëerd, zodat er niks over het hoofd gezien kan worden. Vanuit deze meting wordt een officieel meetrapport én professionele plattegronden opgeleverd.

Het meetrapport wordt volgens de meest recente meetinstructies opgesteld. Deze is gebaseerd op de NEN2580: de norm voor het bepalen van oppervlakten en de inhoud van woningen. Ben je benieuwd hoe het meetrapport eruit komt te zien? Bekijk het voorbeeld:

Voorbeeld meetrapport

Bestellen en afspraak inplannen

Stel, je besluit na het lezen van deze informatie dat je het meetrapport wilt bestellen. Dan ga je naar je dashboard en onder ‘Controleer de gegevens’ klik je op ‘Over taxatierapport’. Vervolgens vink je het product meetrapport aan en rond je de bestelling af in het winkelmandje. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen.

1 tot 3 werkdagen na de afspraak worden het meetrapport en de plattegronden opgeleverd. Je beschikt nu over de juiste informatie over de oppervlakten en inhoud van je woning en wij voegen de plattegronden toe aan je verkoopsite.

Meer waardevolle tips? Download ons gratis e-book

Wij weten precies waar je op moet letten als je zelf je huis gaat verkopen. De zeven belangrijkste tips hebben we gebundeld voor jou. Laat hieronder je gegevens achter en ontvang ons e-book gratis in jouw mailbox.

Ben jij de volgende
doe-het-zelf gmakelaar?

aan de slag
Juichende vrouw woning zelf verkocht