Waarom zelf je woning verkopen goed werkt

3/15/2019 · Huis verkopen
Zelf je woning verkopen? Met de juiste informatie en tools is dat helemaal niet moeilijk! We vertellen je waarom.
Waarom zelf je woning verkopen goed werkt

Steeds vaker gaan mensen zelf op onderzoek uit, in plaats van een specialist op te zoeken. Een vakantie boeken? Daarvoor hoef je niet meer naar een reisbureau. Een nieuwe bril? Die kun je zelf online samenstellen. Zelf actie ondernemen is vaak sneller, leuker én goedkoper. Dat geldt ook voor de verkoop van je woning. Met de juiste informatie kun je dat heel goed zelf. gmak begeleidt je bij alle stappen in het verkoopproces. Gratis zelf je huis verkopen doe je met gmak!

Gratis je huis verkopen

Het verkopen van je woning hoeft geen geld te kosten. Bij een makelaar betaal je vaak courtage, wat inhoudt dat een percentage van de verkoopprijs naar de makelaar gaat. Die bedragen kunnen hoog oplopen. Gelukkig kan het ook anders. Zelf je huis verkopen betekent zelf de regie hebben. Wil je de gehele verkoop, van het maken van de foto’s tot het opstellen van het koopcontact, zelf doen? Dan kan dat helemaal gratis. Wil je een professionele fotograaf inschakelen om je woning optimaal te presenteren? Dan kan dat ook! Je verkoopsite én alle informatie worden volledig gratis aangeboden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van gmak.

Extra voordeel wanneer jij dat wilt

Tijdens het verkopen van je huis gaat het niet alleen om het sluiten van een deal met geïnteresseerden. Ben je vanwege het herstellen van kleine gebreken geregeld te vinden in de bouwmarkt? Of ben je je alvast aan het oriënteren op nieuwe meubels bij de meubelboulevard? Wij werken samen met verschillende bedrijven die jou voordeel kunnen bieden. Ben je nog op zoek naar een nieuwe woning? Dan heb je ook te maken met hypotheekverstrekkers en notarissen. Ook deze partners bieden via gmak extra kortingen of voordelen aan, zodat de verkoop van je woning nóg goedkoper kan.

Goed om te weten: wij sturen geen contactgegevens van jou naar onze partners. Wil je gebruik maken van een bepaalde dienst van één van onze partners? Dan kun je dit zelf aangeven. Je ontvangt dus geen ongewenste telefoontjes en e-mails.

Zelf je verkoopsite maken

Zelf je verkoopsite maken via gmak? Vul je postcode en huisnummer in en je kunt meteen aan de slag. Controleer de kenmerken en upload minimaal 3 foto’s. Uiteraard wordt je verkoopsite pas gepubliceerd wanneer jij dat wilt.

Je wordt door gmak begeleid door het hele verkoopproces. Van het maken van je verkoopsite tot en met de sleuteloverdracht. Bij iedere stap vind je de tips en tricks die je nodig hebt om het maximale uit de presentatie van je woning te halen. Start met het uploaden van je foto’s, promoot de woning via je social media kanalen en vraag gratis de verkoopbox aan.

Is er belangstelling voor je woning? Dan regel je zelf de bezichtigingen. Ook de onderhandelingen, koopovereenkomst en overdracht regel je via gmak. Hulp nodig bij de koopovereenkomst? Dan schakel je gemakkelijk een expert in. Het verkopen van je woning was nog nooit zo makkelijk!

aan de slag met je woning

Een huis kopen of verkopen?
Wij hebben de kortingen!

Loop geen kortingen mis en claim kortingsvouchers bij verschillende partners. Korting op o.a. taxatie, energielabel, verhuizing, hypotheek en meer!

Claim unieke kortingen