Waarom zelf je woning verkopen goed werkt

Bekijk alle tips
Waarom zelf je woning verkopen goed werkt

Er is een duidelijk verschuiving gaande. Steeds vaker gaan mensen zelf op onderzoek uit, in plaats van een specialist op te zoeken. Een vakantie boeken? Daarvoor hoef je niet meer naar een reisbureau. Een nieuwe bril? Die kun je zelf online samenstellen. Dat geldt ook voor de verkoop van je woning. Met de juiste informatie, kun je dat heel goed zelf. gmak begeleidt je bij alle stappen in het verkoopproces. Gratis zelf je huis verkopen doe je met gmak!

Gratis je huis verkopen

Het verkopen van je woning hoeft geen geld te kosten. Bij een makelaar betaal je vaak courtage, dat is een percentage van de verkoopprijs. Die bedragen kunnen hoog oplopen. Dit kan ook anders. Betaal alleen wanneer je een extra dienst wil. In de basis is gmak helemaal gratis, maar wil je toch een fotograaf? Dan betaal je alleen hiervoor, de rest blijft gratis. De informatie en je verkoopsite worden ook volledig gratis aangeboden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van gmak.

Extra voordeel, wanneer jij dat wilt

Tijdens het verkopen van je huis gaat het niet alleen om de verkoop. Ben je vanwege het herstellen van kleine gebreken geregeld te vinden in de bouwmarkt? Of ben je je alvast aan het oriënteren op nieuwe meubels bij de meubelboulevard? Wij werken met veel bedrijven samen die onze partners zijn. Dit biedt voor jou veel extra voordelen en kortingen. Ben je nog op zoek naar een nieuwe woning? Dan heb je ook te maken met hypotheekverstrekkers en notarissen. Ook deze partners bieden via gmak extra voordelen aan, zodat de verkoop van je woning nog goedkoper kan.

Goed om te weten is dat wij geen contactgegevens van jou naar onze partners versturen. Wil je gebruik maken van een bepaalde dienst van één van onze partners? Dan kun je dit zelf aangeven. Je ontvangt dus geen ongewenste telefoontjes en e-mails.

Zelf je verkoopsite maken

Zelf je verkoopsite maken via gmak? Vul je postcode en huisnummer in en je krijgt direct een verkoopsite van je woning. Uiteraard wordt je verkoopsite pas gepubliceerd wanneer jij dat wilt. Je wordt door gmak begeleid door het hele verkoopproces. Van het maken van je verkoopsite tot en met de sleuteloverdracht. Bij ieder stap vind je tips en tricks die je nodig hebt om het maximale uit de presentatie van je woning te halen. Start met het aanvullen van je verkoopsite, promoot de woning via je social media kanalen en vraag een verkoopbox gratis aan. Is er belangstelling voor je woning? Dan regel je zelf de bezichtigingen. Ook de onderhandelingen, koopovereenkomst en overdracht regel je via gmak. Het verkopen van je woning was nog nooit zo makkelijk.

Start met verkopen

Meer waardevolle tips? Download ons gratis e-book

Wij weten precies waar je op moet letten als je zelf je huis gaat verkopen. De zeven belangrijkste tips hebben we gebundeld voor jou. Laat hieronder je gegevens achter en ontvang ons e-book gratis in jouw mailbox.

Ben jij de volgende
doe-het-zelf gmakelaar?

aan de slag
Juichende vrouw woning zelf verkocht