Woning zelf verkopen? Zo pak je de promotie aan!

Bekijk alle tips
Woning zelf verkopen? Zo pak je de promotie aan!

Er zijn verschillende mogelijkheden om je woning te promoten. gmak helpt je graag, zodat het zelf verkopen van je woning een feestje wordt. Via gmak vraag je gratis een verkooppakket aan. In dit uitgebreide verkooppakket zit een ‘Te Koop’ bord, effectieve buurtmailing en een opvallende poster. Dit verkooppakket is écht gratis. Laat iedereen weten dat je woning in de verkoop staat! Met gmak word je stap voor stap begeleid, zodat je woning goed in de markt wordt gezet. Deel jij je verkoopsite via je eigen (online) netwerk? Of ga je voor extra bekendheid en maak je gebruik van (online) promotie? Er zijn veel mogelijkheden.

Verkoop je woning snel dankzij optimale promotie

Bij gmak vinden we het belangrijk dat jij het maximale uit de verkoop van je woning haalt. Daarom geven we een aantal handvatten, zodat je de promotie van je woning zo optimaal mogelijk kunt aanpakken.

  • Start! Bekijk het promotieplan
    Help, hoe promoot ik mijn woning? Dit is simpel wanneer je het promotieplan volgt! Download het uitgebreide promotieplan en bekijk alle tips en adviezen over het promoten van jouw woning gedurende het verkoopproces.
  • Vraag het gratis verkooppakket aan
    Het gratis verkooppakket van gmak is een goede basis om zelf je woning te verkopen. Het verkooppakket is goed gevuld en zorgt voor een vliegende start. In het verkooppakket vind je een 'Te Koop' bord, buurtmailing en poster. Wist je dat maar liefst 10% van de huizenzoekers, zijn/haar huis vindt door een te koop bord in het straatbeeld?
  • Presentatie van woning met persoonlijke woningbrochure
    De woningbrochure is een mooi vormgegeven document, waarin jouw woning perfect gepresenteerd wordt. Bezoekers van je verkoopsite downloaden het PDF bestand van je woningbrochure helemaal gratis. Ook is het mogelijk om je woningbrochure zelf (online) te delen of uit te printen.

Promoot je woning via social media

Maak gebruik van je eigen netwerk! Deel de URL van je verkoopsite met al je vrienden en kennissen via social media. Denk hierbij aan WhatsApp, Instagram, Facebook en LinkedIn. Vraag ook je vrienden om het bericht te delen. Daarnaast kun je een plaatsing op Facebook aanvragen op een relevante pagina van gmak. Je woning wordt dan geplaatst op een pagina 'Huis te koop #provincie'. Deze Facebookpagina's hebben honderden volgers, die allemaal op zoek zijn naar een nieuwe woning.

Voorbeeld bericht social media:

Big news!

Wij gaan een nieuw avontuur aan en daarom komt onze woning in de verkoop. Bekijk alles over de woning op: URL verkoopsite.

Wij gaan verhuizen!

De woning waar wij afgelopen jaren heerlijk hebben gewoond staat te koop. Ben je benieuwd naar de woning? Bekijk alles op URL verkoopsite.

Ga jij voor extra aandacht?

Voor een advertentie op Facebook heb je geen Facebook account nodig. Dit komt omdat de advertentie geregeld wordt via gmak. Bij stap twee in je verkoopdashboard vraag je een Facebook advertentie aan. gmak maakt de advertentie en kiest de juiste doelgroep. Een Facebook advertentie loopt twee weken door. Zodra de advertentie verlopen is, kan je altijd een nieuwe Facebook advertentie aanvragen.

Start met verkopen!

Nu jij helemaal helder hebt hoe je de promotie voor de verkoop van je woning kunt aanpakken, start je met de verkoop van je woning!

Start met de verkoop van je woning

Ben jij de volgende
doe-het-zelf gmakelaar?

aan de slag

Juichende vrouw woning zelf verkocht