Kies jij voor gmak?


Gratis waarde indicatie

Met de tooling krijg je direct een waarde indicatie van je woning. De waarde wordt berekend op basis van vergelijkbare woningen in de buurt. Controleer of het woonoppervlakte klopt, dit heeft invloed op de uitkomst van de berekening. Het oppervlakte kan je eenvoudig aanpassen en de waarde opnieuw berekenen. Op basis van de waarde indicatie kan je de vraagprijs vaststellen.

Vul via gmak.nl je postcode en huisnummer in en kijk hoeveel jouw woning waard is.


Alles voor een strakke presentatie

Via je verkoopdashboard upload je gemakkelijk alle media zoals foto's, plattegronden en video's. Een aantal tips en tricks:

 • Houd bij de foto's en de video een logische volgorde aan zodat de kijker begrijpt om welke ruimte het gaat. 
 • Een woonkamer breng je mooi in beeld vanuit verschillende hoeken. Bij een slaapkamer is vaak één beeld al voldoende.
 • Gebruik alleen liggende foto’s. Met liggende foto’s breng je de ruimte beter in beeld.
 • Sluit de video af met een oproep om een bezichtiging in te plannen.
 • Bij de video kan je ook kiezen voor een vlog
 • Via de tooling van Floorplanner maak je eenvoudig zelf plattegronden! 

Jouw unieke verkoopsite!

Jouw woning krijgt een unieke verkoopsite. Je kunt foto's, plattegronden en video's uploaden en alle kenmerken van de woning invullen. Zo krijgt iedereen een goed beeld van jouw woning. Controleer of de foto's scherp zijn. Door op de 'Preview' knop te drukken bekijk het resultaat van de verkoopsite.  

Benieuwd hoe jouw verkoopsite eruit komt te zien?


Bekijk direct je woningbrochure

Zodra je verkoopsite live staat, wordt er automatisch een woningbrochure gegenereerd op basis van de gegevens die jij hebt ingevuld. Via de promotiepagina in je verkoopdashboard kun je de woningbrochure bekijken. Bezoekers van je verkoopsite kunnen de woningbrochure downloaden. Een gratis visitekaartje van jouw woning!


Promotie van je woning

 • Deel je verkoopsite met al je contacten via verschillende sociale media zoals WhatsApp, Twitter, Facebook en LinkedIn.
 • Ga voor een extra groot bereik met een Facebookadvertentie. De advertentie is gelinkt aan jouw unieke verkoopsite. 
 • Je woning kan ook op funda! Vraag direct een funda plaatsing aan en breng je woning onder de aandacht bij alle woningzoekers! 

Ontvang een gratis verkooppakket

Het verkooppakket is een goede start om je woning te promoten. 

 • Promotieplan: Een stappenplan hoe jij de verkoop onder de aandacht brengt. 
 • Te Koop bord: Hang het bord goed in het zicht, zodat iedereen op de hoogte is!
 • Raamposter: Extra promotie voor bijvoorbeeld aan de zijkant van de woning.  
 • Buurtmailing: Deel de flyers uit in de buurt, ideale mond-tot-mond reclame.

Inzicht in de statistieken

Benieuwd hoe populair je woning is? Dat zie je direct terug in de statistieken van je verkoopsite. Je hebt inzicht in het aantal bezoekers van de afgelopen 7 dagen, 30 dagen of sinds je woning te koop staat. Bekijk hoe deze bezoekers op jouw verkoopsite zijn gekomen, bijvoorbeeld via Facebook of Google. Zijn dit serieuze geïnteresseerden? Ook dat kan je bekijken. Er wordt bijgehouden hoeveel procent van de bezoekers langer dan 30 seconden op je verkoopsite blijven.


Regel handig de bezichtigingen

In je online agenda geef je aan wanneer je beschikbaar bent voor bezichtigingen. Geïnteresseerden kunnen zich dan aanmelden voor een bezichtiging. Vergeet niet een aanvraag te accepteren of weigeren!

Verwacht je veel belangstelling? Dan kan je ook een open huis inplannen. Alle geïnteresseerden kunnen die dag langskomen om de woning te bekijken. 


Opstellen van je koopovereenkomst

Er zijn 2 templates beschikbaar, voor een woning en appartement. Download het bestand en leg alle gemaakte afspraken vast. Wil je het ingevulde contract laten controleren? Dat kan. Vraag een juridische check aan en ontvang binnen 48 uur feedback. 

Het koopcontract laten opstellen kan ook. Vul het formulier in en een expert zorgt voor een betrouwbare en concrete koopovereenkomst.