Zo ga je als koper goed voorbereid op pad

De belangrijkste vraag die speelt wanneer je een leuke woning voorbij ziet komen, is of je deze ook kunt betalen. Om ook het kopen van een woning gemakkelijk te maken kun je via gmak.nl berekenen hoeveel je kunt lenen. Ook plan je direct een gratis oriëntatiegesprek in. Zo ga je goed voorbereid op pad, kun je met meer zekerheid een bod uitbrengen en ben je andere geïnteresseerden een stapje voor.
Zo ga je als koper goed voorbereid op pad

Bereken hoeveel je kunt lenen

De rekentool geeft je een indicatie hoeveel je maximaal kunt lenen. Dit is een standaardberekening op basis van het inkomen van jou en eventueel je partner. Het gaat om een annuïteitenhypotheek met een rentevaste periode van 10 jaar. Wil je een uitgebreide berekening en precies weten welke hypotheek het beste past bij jouw wensen? Dan vraag je gemakkelijk een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan bij de Rabobank.

Dit bedrag geeft een indicatie

Lees hier de voorwaarden van de berekening

Ga voor meer zekerheid

Het oriëntatiegesprek is een gratis gesprek waarin de financieel adviseur van de Rabobank samen met jou de mogelijkheden bekijkt. Zodra jij je contactgegevens hebt ingevuld, neemt de Rabobank telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Jullie bespreken samen je financiële situatie en de wensen die je hebt. De adviseur geeft algemene informatie over de producten die mogelijk interessant voor je zijn. Het gesprek is geheel vrijblijvend en zal digitaal plaatsvinden.

"Voorkom dat je achter het net vist door vanaf te weten hoeveel je kunt lenen"

Met de huidige woningmarkt vis je al snel achter het net. Wees alle geïnteresseerden een stapje voor door voorafgaand aan de bezichtiging al te weten hoeveel je kunt lenen. Zo kun je met meer zekerheid een bod uitbrengen en is hopelijk die droomwoning binnenkort van jou! Heb je de nieuwe woning in de pocket, dan is het tijd om je oude woning te verkopen. Via gmak.nl maak je gemakkelijk en snel een verkoopsite aan en profiteer je van de gratis fotoservice. Hoe leuk is dat!

Je eigen huis nog verkopen? Bekijk hoeveel je huis waard is

Waarde berekenen
Vrouw aan het verhuizen