Zorgeloos verhuizen naar je nieuwe woning?

Jan de Jong Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf. Dit betekent dat het verhuisbedrijf moet voldoen aan verschillende eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Ze verzorgen, samen met betrouwbare landelijke partners, verhuizingen op maat in heel Nederland. Jan de Jong Verhuizingen is sterk in verhuiswerk!

Jan de Jong Verhuizingen

Na de videotaxatie schakelen zij een partner in die dicht bij jou gevestigd is. Zo kunnen zij altijd de beste deal aanbieden. Jan de Jong Verhuizingen denkt graag met je mee en neemt je het werk uit handen. Zij willen je geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en jou snel thuis laten voelen in je nieuwe onderkomen. Jan de Jong Verhuizingen en hun landelijke partners zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers. Zo ben jij altijd verzekerd van goede vakmensen en de beste voorwaarden.

Ga je binnenkort verhuizen?
Vraag snel een vrijblijvende offerte aan:

Een uitstekende service voor een scherpe prijs

Als verhuisbedrijf kan Jan de Jong Verhuizingen jou ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kun je denken aan schoonmaak, een klusjesman, het leegmanagen van jouw woning, een verhuislift of het verhuizen van jouw piano.

Onze werkwijze bij een verhuizing

Zodra je contact met ons opneemt, zullen wij uw wensen inventariseren aangaande je verhuizing en gaan we als volgt te werk:

  1. Jouw aanvraag komt binnen
  2. Wij maken een afspraak voor een (digitale) rondgang
  3. Jij ontvangt de offerte
  4. Wij bevestigen de verhuisdag
  5. Jij krijgt voorbereidingstips van ons
  6. We bellen u ter voorbereiding
  7. Jouw verhuisdag